javascript:void(0) SearchReadShare: Στολίστε τα χειροποίητα δώρα σας!

5 Δεκεμβρίου 2012

Στολίστε τα χειροποίητα δώρα σας!

Για όσους αγαπούν να φτιάχνουν με τα χεράκια τους διάφορα πραγματάκια για να τα κάνουν δώρο και θέλουν να δώσουν λίγο στυλ παραπάνω, γράφοντες ιδιόχειρα τις ευχές τους κλπ., υπάρχει ένα site, το Ishareprintables.com, που διαθέτει, εντελώς δωρεάν, διάφορα printables από σχεδιαστές που ασχολούνται με το αυτό το είδος. Διάφορα σχέδια, σε κάρτες, καρτάκια, ταμπελάκια κλπ., τα οποία κατεβάζεις στο pc σου και τα εκτυπώνεις.
Υπάρχουν διάφορα σχέδια για διάφορες εποχές του χρόνου. Φυσικά, προτείνω τώρα τα χριστουγεννιάτικα σχέδια, αλλά δεν χάνεις να πάρεις μια ιδέα και για διάφορες άλλες γιορτινές μέρες του χρόνου.
Τι πιο όμορφο και ολοκληρωμένο σαν δώρο, αφού φτιάξεις το δωράκι που θέλεις, να εκτυπώσεις μια ετικετούλα με το αγαπημένο σου σχέδιο! Μόνο που καλό θα είναι να προμηθευτείς χαρτί εκτύπωσης  120 ή 150 gr (που περνάει από τον εκτυπωτή) σε ό,τι χρώμα θέλεις και αφού το εκτυπώσετε, στη συνέχεια κάνουμε μία τρύπα στο κέντρο της ετικέτας, περνάμε ένα πολύχρωμο κορδονάκι και αφού γράψουμε τις ευχές μας, την τοποθετούμε στο δωράκι μας! Θα δείτε... παίρνει άλλη όψη το δώρο μας. Του δίνει λίγο... φινέτσα... κάπως έτσι...
Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν άπειρα τέτοια σχέδια, φυσικά επί πληρωμή, αλλά το συγκεκριμένο site έχει ανεβάσει, για τους επισκέπτες του, αρκετά σχέδια δωρεάν.

Με τις ευχές μου για διάθεση και δημιουργία... Εις το επανιδείν!!




Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου