javascript:void(0) SearchReadShare: Μικρές βάσεις για τα αγαπημένα μας κεριά!

21 Νοεμβρίου 2012

Μικρές βάσεις για τα αγαπημένα μας κεριά!


Κάνοντας βόλτα σε αγαπημένες σελίδες στο διαδίκτυο, σελίδες με χειροποίητες ιδέες, έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση του Pysselbolaget, που βλέποντάς την δεν θα μπορούσα να μην την αντιγράψω, και σαν ανάρτηση αλλά και σαν ιδέα!

Πόσες φορές δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τα διάφορα βαζάκια (από μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού κλπ.) για άλλες χρήσεις... Είτε τα χρησιμοποιούμε για να βάζουμε διάφορα μικροπράγματα, είτε σαν κηροπήγια για τα ρεσώ κλπ. Αυτά που μας μένουν (έχω ένα σωρό στο συρτάρι της κουζίνας μου) είναι τα καπάκια τους. Μέχρι τώρα, δεν είχα σκεφτεί αυτήν την ιδέα.... Ποιά; Μα... να τα μετατρέψω σε βάσεις για τα κεριά!

Βέβαια, πριν καιρό, είχα αγοράσει δύο γυάλινες βάσεις για τα κεριά μου, επειδή την είχα πατήσει... ξέρετε τώρα... καίγοντας το κερί, κάποιες φορές αρχίζει να χύνεται από τη μεριά και να κατρακυλάει στο τραπεζάκι... Αλλά, το πάθημα έχει γίνει μάθημα, εξ ου και οι δυο βάσεις που έλεγα πριν.

Όμως με την ιδέα που είδα, ήρθε η ώρα να μετατρέψω και τα δικά μου καπάκια σε χρήσιμες βάσεις!




Τα υλικά που θα χρειαστούμε, είναι απλά: Διάφορα χρώματα ακρυλικής μπογιάς, πινελάκι, πιστόλι σιλικόνης για να κολλήσουμε διάφορες κορδέλες πάνω τους, ή ό,τι άλλο υλικό θέλετε (πούλιες, κομματάκια ύφασμα κλπ.), βάλτε τη φαντασία σας και ...καλό ταξίδι στον κόσμο της χειροτεχνίας!

Δείτε εδώ πόσο όμορφα και χαρούμενα έγιναν... τα καπάκια, ζωγραφίζοντάς τα και στολίζοντάς τα με διάφορα υλικά, και όταν φτιάξω τα δικά μου, θα τα αναρτήσω οπωσδήποτε!


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου