javascript:void(0) SearchReadShare: Αξιοποιείστε τις παλέτες για κάθε είδους κατασκευή!

28 Μαΐου 2012

Αξιοποιείστε τις παλέτες για κάθε είδους κατασκευή!

Eκμεταλλευτείτε, με πρωτότυπους τρόπους, τις παλέτες. Είναι η ιδανική περίοδος να ανανεώσουμε το σπίτι μας στην εξοχή -γιατί όχι και στην πόλη; ανάλογα το στυλ σας και την τσέπη σας-, αλλά και τον κήπο μας.


Και μη μου πείτε πού θα τις βρείτε τις παλέτες. Παντού. Ειδικά σε βιομηχανικές περιοχές, τις στοιβάζουν χωρίς να ξέρουν τι να τις κάνουν. Θα τους διευκολύνετε κιόλας, αν τους τις ζητήσετε. Φτιαχμένες από απλό ξύλο, που διαμορφώνεται, βάφεται κλπ, και έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για το χώρο σας. Και ανέξοδα σχεδόν! Σκεφτείτε το! Αφήστε που δίνει κι ένα ανάλαφρο και απλό στυλ στο χώρο σας.  


Ιδανική λύση; Κάντε την παλέτα ένα τραπεζάκι για το σαλόνι σας! Θα χρειαστείτε τέσσερα ροδάκια (τα αγοράζουμε από το praktiker) και ένα κουτί μπογιά στο αγαπημένο σας χρώμα! Μη ξεχάσετε, όμως, πριν τις βάψετε, να τρίψετε με ειδικό γυαλόχαρτο τα ξύλα.


Εδώ θα πάρετε μια γεύση, βήμα-βήμα, πως κατασκευάζουμε ένα τραπέζι μεγάλο, ναι-ναι, μη χαμογελάτε, είναι μια υπέροχη ιδέα! Αν "πιάνουν" τα χέρια σας, που λέμε, με τις χειροποίητες κατασκευές, και έχετε τα βασικά εργαλεία, θα είναι παιχνιδάκι για σας.


Επίσης, στο διαδίκτυο, θα βρείτε πολλές ιδέες, για πολλές χρήσεις, και αρκετές λύσεις για όλα όσα σκέφτεστε να κάνετε.

Δείτε μερικές ιδέες στο http://scraphacker.com/bed-diy/, ένα site ειδικό για τέτοιου είδους κατασκευές. Στο http://www.recyclart.org/2011/10/pallets-coffeetable/, ένα site με κάθε είδους ανακυκλώσιμων ιδεών, δείτε τις προτάσεις τους από τις πρακτικές αυτές παλέτες.







 Photos from http://scraphacker.com/



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου