javascript:void(0) SearchReadShare: Σκουλαρίκια για κάθε διάθεση και γούστο!

6 Απριλίου 2012

Σκουλαρίκια για κάθε διάθεση και γούστο!


Μπορεί το κόκκινο φόντο της φωτογραφίας να παραπέμπει σε... πασχαλινή διάθεση, αλλά το θέμα της φωτογραφίας, δηλαδή τα σκουλαρίκια που έφτιαξα, "φοριούνται" κάθε εποχή!
Μόνο που θα τα αναδείξουμε καλύτερα, φορώντας τα σκέτα, χωρίς κανένα άλλο κόσμημα π.χ. στο λαιμό.
Στο καρπό μας μπορούμε να φορέσουμε ένα απλό, φαρδύ και ματ ασημένιο βραχιόλι. Φυσικά όλα αυτά, φορώντας το μαύρο μας φόρεμα σε στενή γραμμή. Όλες μας έχουμε, κλασικά..., ένα απλό μαύρο φόρεμα για όλες τις περιστάσεις.



Με λίγο περισσότερο παιχνιδιάρικη διάθεση, αυτά τα σκουλαρίκια, φοριούνται με ό,τι στυλ θέλετε και έχετε. Αρκεί να το συνδυάσετε, χρωματικά πάντα εννοώ, με μια μπλούζα π.χ. σε χρώμα μαύρο. Προτείνω μαύρη στενή μπλούζα, με V λαιμόκοψη.

Και τα δύο ζευγάρια αυτά, για να τα φτιάξω, δεν μου πήρε πολύ χρόνο. Είναι απλές κατασκευές. Το πρώτο δε, ακόμα πιο εύκολο, γιατί απλά με ένα κρικάκι ένωσα το μεταλλικό στοιχείο με το κούμπωμα. Το δεύτερο, είχε λίγο παραπάνω δουλίτσα, γιατί έδεσα μία μία τις χάντρες για να βγει το αποτέλεσμα αυτό.

Δεν είναι τίποτα δύσκολο, αρκεί να υπάρχει διάθεση για δημιουργία, όποτε μας πιάνει και όποτε μας περισσεύουν λίγα χρήματα, μπορούμε να φτιάξουμε κάτι για εμάς, από εμάς. Στο Θησείο και στη γύρω περιοχή, υπάρχουν καταστήματα με χάντρες κλπ. Εσείς απλά βάλτε τη φαντασία σας!


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου